Przeglądając FORUM musisz zdawać sobie sprawę z faktu, że możesz natrafić na mało estetyczne lub drastyczne treści.
Z tego też powodu przeglądanie FORUM przez dzieci powinno odbywać się w obecności osoby dorosłej.
Franek w formie od rana.
Popisał się na końcu płotka
Ten wpis zawiera zdjęcie lub obraz. Zaloguj się lub zarejestruj, aby go zobaczyć.
Za ten wpis podziękowali: jur, Lili, kleks, Mysia, tiga8, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, anika, Baszka, marsjanka, elas59, Antonówka i jeszcze 1 innych osób również podziękowało.
Giga na płocie dyżur ma, na chwilę weszła do gniazda, raz w dołku pogrzebała i wyskoczyła z powrotem na płot, a wtedy Franek zrobił .. nalot
"Mój sokole z chmur wysokich, tajemnico ty skrzydlata, moje serce też ma skrzydła, gdy za tobą w bezkres lata"
- Adadżna
Ten wpis zawiera zdjęcia lub obrazy. Zaloguj się lub zarejestruj, aby je zobaczyć.
Zmienione 2024-03-09 07:50 przez JS.
Za ten wpis podziękowali: jur, Lili, kleks, Mysia, tiga8, elik, raktoja, awas, Kamila, Gawi, anika, Baszka, marsjanka, elas59, Antonówka i jeszcze 1 innych osób również podziękowało.
Ten wpis zawiera zdjęcie lub obraz. Zaloguj się lub zarejestruj, aby go zobaczyć.
Zmienione 2024-03-09 07:45 przez revico.
Za ten wpis podziękowali: jur, Lili, kleks, Mysia, tiga8, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, anika, Baszka, marsjanka, elas59, Antonówka i jeszcze 1 innych osób również podziękowało.
Giga zrobiła porządki w gnieździe i po tak długim dyżurze (jak na nią) odleciała .
"Mój sokole z chmur wysokich, tajemnico ty skrzydlata, moje serce też ma skrzydła, gdy za tobą w bezkres lata"
- Adadżna
Ten wpis zawiera zdjęcia lub obrazy. Zaloguj się lub zarejestruj, aby je zobaczyć.
Za ten wpis podziękowali: jur, Terka, Lili, kleks, Mysia, tiga8, elik, raktoja, awas, Kamila, Gawi, anika, Baszka, radan, marsjanka i jeszcze 4 innych osób również podziękowało.
Giga znów na płocie siedziała, w czasie pisania postu odleciała.
- Adadżna
Za ten wpis podziękowali: jur, Terka, Lili, kleks, Mysia, tiga8, elik, raktoja, awas, Inspe, Kamila, Gawi, anika, Baszka, Kysza 09 i jeszcze 5 innych osób również podziękowało.
Odmówiła Frankowi wejścia do budki ale na zalężanie była więcej jak chętna
Zmienione 2024-03-09 17:45 przez elik.
Za ten wpis podziękowali: jur, Lili, kleks, Mysia, tiga8, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, Baszka, radan, marsjanka, elas59, Mariolaa i jeszcze 2 innych osób również podziękowało.
Dodam jeszcze jedno dziś zalężenie na pałacu, my je obserwowaliśmy z dołu.
Za ten wpis podziękowali: jur, Terka, evva, Lili, kleks, Mysia, elik, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, Dorcia, Baszka, Czartusia i jeszcze 6 innych osób również podziękowało.
O 6,16 było zalężanie na końcu balustrady.
Potem Giga praktycznie cały czas była obecna na wizji.
Zdarzyło jej się wejść do budki.
Gdy przyleciał Franek z sikorką, samica szybko przejęła prezent
Za ten wpis podziękowali: jur, Terka, Lili, kleks, Mysia, tiga8, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, Dorcia, Baszka, radan, elas59 i jeszcze 4 innych osób również podziękowało.
Giga na iglicy, od 3 minuty filmu kłapie dziobem (z dźwiękiem)
"Życie choć piękne tak kruche jest, Wystarczy jedna chwila by zgasić je " ... - Golden Life
Zmienione 2024-03-10 12:58 przez 58basik.
Za ten wpis podziękowali: jur, Terka, evva, Lili, Darla, kleks, Mysia, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, anika, Dorcia, Baszka i jeszcze 5 innych osób również podziękowało.
Franek chciał spotkania, wskoczył do gniazda ale Giga mu uciekła.
"Życie choć piękne tak kruche jest, Wystarczy jedna chwila by zgasić je " ... - Golden Life
Zmienione 2024-03-10 13:05 przez 58basik.
Za ten wpis podziękowali: jur, Terka, evva, Lili, Darla, kleks, Mysia, tiga8, elik, raktoja, awas, JS, Kamila, Gawi, Krysek i jeszcze 9 innych osób również podziękowało.